Het kan interessant voor uw bedrijf zijn om de PushClean producten als Private label op de markt te brengen. Zo bouwt u de merkbeleving van uw product alleen maar uit. Onze ontwerpers kunnen uw logo en huisstijl met gemak op onze producten plaatsen en dit hoeft niet duur te zijn.

Private labeling van PushClean doekjes

Wilt u PushClean als een private label product dan is de minimaal vereiste afname 5.000 stuks per

Wij kunnen de producten op vele verschillende manieren verpakken voor uw Private Label product. Wij leveren verpakkingen van twaalf stuks per recyclebaar buis voorzien van een krimpfolie met uw logo of huisstijl en ieder uniek product is daarbij eveneens voorzien van uw huisstijl of logo. Wij verzorgen het ontwerp, dit is verder bij de kostprijs inbegrepen.

De verpakking is als volgt: een schip wordt geladen met dozen van 1000 stuks. In elke doos zitten 12 kleinere dozen met 50 stuks PushClean producten.

Daarnaast hebben we ook promotionele artikelen om uw eigen PushClean producten in te plaatsen als display bij aankoop. Deze displays zijn gelabeld met uw eigen private label  aan de voorkant en de barcode en ingrediënten op de rug. Neem contact met ons op bij eventuele verdere vragen of conceptuele ideeën.